Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Narednih deset dana donose preokret!

Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Narednih deset dana donose preokret!

2024-09-01 Off By Admin

 Lav,devica,vaga i skorpija… Cetiri zodijaka koji ce doziveti promene u danima pred nama.

 

 LAV

Narednih deset dana ce doneti promene. Bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo da dobije ono sto je zeleo. Dugo ste cekali na pravu ljubav ali ce ona konacno da usledi. U narednih deset dana cete doziveti jedan jako lep susret pa je moguce da cete i upoznati nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin.

Nema razloga da zbog straha i razocarenja koja ste doziveli u proslosti sada dizete ruke od emocija i ljubavi. Doslo je vreme da se okrenete ka buducnosti, i da pokusate da potisnete proslost. Ako ste sada zeljni ljubavi, imajte na umu da ona moze da usledi samo ako vi odlucite da se prepustite. Da pustite da vase srce odabere sta je ono sto je zapravo najbolje za vas jer svakako da imate mogucnost da vam se neke zelje ostvare jer cete uspeti da pocnete ispocetka.

Ako ste sada u vezi, razmislite o tome da li vam je dovoljno stalo da ostanete u toj vezi. Jer, mozda vasa voljena osoba zeli zajednicki zivot na koji vi mozda niste spremni…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   DEVICA

Bice ovo deset dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli. Slede vam velika iznenadjenja. Neko sa vama iskreno zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle, vrlo je moguce da ce uslediti pomirenja i da ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono do cega joj je zapravo stalo. Ljubav vama kuca na vrata, i bicete znak koji ce prosto moci da uzme svoj zivot u svoje ruke.

Ako ste spremni na nove ljubavi, znajte da su i one moguce i izvesne, ali i pomirenja i povratak nekih ljudi iz vase proslosti. Vi ste znak koji donosi konacnu odluku i koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i planovima jer slede iznenadjenja koja vi ni u kom slucaju niste ocekivali. Nemojte dizati ruke od onog sto zeli vase srce jer slede iznenadjenja na koja sada niste bili spremni.

Sto se tice posla, jasno je da cete imati novca onoliko koliko budete radili. Uz trud i rad, necete imati finansijskih problema.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2