Vodolija i Ribe:Od 1. do 15.septembra cete uspeti u svojim namerama!

Vodolija i Ribe:Od 1. do 15.septembra cete uspeti u svojim namerama!

2024-08-31 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku vodolije ili ribe, ovo je vas horoskop za prvih petnest dana meseca septembra!

 

 VODOLIJA

Prvi dani septembra ce vama doneti niz neocekivanih desavanja. To je ono sto moramo da kazemo kako bi ste se spremili za iznenadjenja. Morate imati na umu da je jednom lavu stalo do vas. On je spreman da se bori za vas. Jako dugo je krio svoje emocije prema vama i nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Da li cete toj osobi dati sansu ili ne, to je samo na vama, ali je jasno da je moguce da cete upravo sa njom biti srecni.

Ako ste sada u fazi zivota kada vam prija da budete sami, znajte da je ovo period kada to i mozete da omogucite sebi. Ne treba ni u kom slucaju da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite niti da dajete laznu nadu. Prosto recite onako kako se osecate, onako kako je vama potrebno, kako vi zapravo smatrate da treba. Tudja misljenja nisu vazna, i bitno je da se fokusirate na ono sto vi zelite, i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama i potrebama.

Prvi dani septembra ce doneti promene i mozda cete vi moci da kazete da ste konacno docekali da vas zivot dobije jedan novi i lepsi smisao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste sada u vezi, onda je vrlo moguce da ce prvi dani septembra da ce vam doneti prosidbu, pocetak zajednickog zivota, ili prosto da cete dobiti dokaz necijih emocija. Necije ljubavi.

Ovo je zaista period kada treba da pustite da vas vodi vase srce, jer ono ume i zna da prepozna sta je za vas zapravo najbolje. Tudja misljenja nisu vazna, vazno je da vi znate sta je ono sto vama licno treba za srecu. Imajte na umu da ce ovo biti vrlo zanimljiv period, i dani kada ce cuda  mozda cak i da uslede!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2