Tokom septembra: Tuga i sreca ce zauvek zameniti mesta u zivotu ovih zodijaka!

Tokom septembra: Tuga i sreca ce zauvek zameniti mesta u zivotu ovih zodijaka!

2024-08-30 Off By Admin

Tokom septembra, tuga i sreca ce zauvek zameniti mesta u zivotu ovih zodijaka!

OVAN

Tokom novog meseca u vasem zivotu slede neverovatne situacije. Konacno vreme da tuga sa srecom zameni svoje mesto. Pa i ako je sreca od vas bila  na distanci do sada, od sada ce biti uz vas.

 

BIK

Konacno je vreme za ozbiljne korake i neke nove suituacije. Od vas se ceka da budete ozbiljni i konkretni, ali i odlucni. Jos uvek je pod znakom pitanja sansa novog zaposlenja. Na vama je da ucinite sve da do toga i dodje.

 

BLIZANCI

Bicete jako komunikativni, pa ce vam uslediti i neka nova poznastva. Kako deluje, vreme je da sreca zauzme vodece mesto u vasem zivotu.  Nastojacete da se prikazete u najboljem svetlu pred jednom osobom.

 

RAK

Ako ste do sada cutali i trpeli, kolo se okrece. Sreca i tuga ce zauvek da zamene svoja mesta u vasem zivotu. Kod vas se sve zasniva na principu ljubavi, pa cete vasoj vezi biti i vodja i zastita.

 

LAV

Osecate da se svi moraju vama pokoravati, pa se tako i ponasate. Bas kao da ste kralj, a ostali su vasi podanici. Bice da ste sebicni zbog necega odredjenog, pa to ne znate da sakrijete. Ako ste takvi prema onim zasluznim, nemojte biti prema jednom liku koji vas nemo voli.

 

DEVICA

Kod vas ce ulogu igrati vas smisao za organizaciju. Sve sto budete hteli, licno cete planirati i sta i kako! Tako cete postupati i na radnom, ali i na emotivnom planu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2