Ovan i Bik:Vasa tvrdoglavost vas cesto jako skupo kosta!

Ovan i Bik:Vasa tvrdoglavost vas cesto jako skupo kosta!

2024-08-29 Off By Admin

 Ovan i bik. Dva prva znaka u zodijaku. Tako slicna, a tako razlicita…

 

 OVAN

Znak ste koji zna sta hoce, jako ste snazni i kada nesto naumite vi nikada ne odustajete. Vazite za zodijaka koji je jako tvrdoglav, i cini se da ste navikli da uvek bude po vasem. Ili tako, ili nikako drugacije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto je velika istina koju moramo da kazemo kada ste vi u pitanju jeste da ste osoba koja itekako zna sta hoce. Vi ste osoba koja je iskrena i postena. U vasem znaku se radjaju ljudi koji prosto imaju divnu dusu i svima oko sebe zelite da pomognete. Vi ste znak koji bas nikada ne dize ruke od svojih emocija i planova. Kada se zaljubite vi dajete sve od sebe i vazno je da kazemo da ste  osoba koja za prave ljude cini sve. Jako ste sigurni u sebe i skoro da nema toga sto vi niste u stanju da uradite kada teo pozelite.

Volite zivot, i umete i znate da uzivate u njemu na pravi nacin. Ono sto vas razlikuje od ostalih je to sto smete da kazete istinu. Cak i kada je ona bolna, cak i kada lomi srce, vi ste osoba koja je uvek za direktnost. Osoba ste koja ne dize ruke od svojih snova ali i osoba koja rado pomaze svima oko sebe. I dok svi ocajavaju kada im je tesko, vi ste osoba koja daje sve od sebe da svoje probleme resi…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2