Do 22.septembra 2024, Sunce je u znaku Device i evo sta donosi svakom zodijaku!

Do 22.septembra 2024, Sunce je u znaku Device i evo sta donosi svakom zodijaku!

2024-09-10 Off By Admin

Planeta Sunce je u znaku Device i evo sta donosi svakom zodijaku!

OVAN

Pred vama su dani rada koji ce vas dosta iscrpeti. Ipak cete ocekivati uspes, ali i novcanu dobit. Pa kada vam tako dobro krece, okrenite se malo i svome emotivnom zivotu. Za sada je dosta los, a planeta Sunce naglasava da moze biti daleko bolji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

U velikoj ste novcanoj krizi i kako vasi prijatelji kazu, tanki ste. Zato shvatite ovaj period kao prekretnicu u svome zivotu. Planeta Sunce vas upozorava da sada trazite licno sansu kakva vama odgovara. Ne smete nista prepustiti slucaju. Sunce savetuje da se ne zaduzujete!

 

BLIZANCI

Malo ste se smirili, kako ste se ponasali i kako vam je bilo u zadnje vreme. Da li ce to biti zatisje pred buru u vasem zivotu? Vreme ce pokazati sve. U danima pred sobom morate da se saberete i da prihvatite neke cinjenice.

 

RAK

Planeta Sunce vami dalje  uslovljava vasu posvecenost svima. A svi znaju koliko ste posveceni porodici i partneru, pa i bliskim prijateljima. Jedna ce vas osoba iznenaditi svojom losom reakcijom. Lose ce vam uzvratiti.

 

LAV

Trudite se da ostvarite poslovnu saradnju sa bliskim osobama one koja vam se dopada. Da li je to u pitanju samo zelja da poslovno napredujete? Ili je vasa strana price sasvim drugacija, jer zelite biti blizi njoj? Ohrabrite se i budite direktni licno.

 

DEVICA

Sve do 22 septembra planeta Sunce je u vasem znaku. Donosi vas lepu zaradu, mada cete mnogo i raditi. Mozda cete i siriti svoj posao, ali preko svojih nadredjenih. Udvarace vam se neko koga poznajete i ko vam je samo drug. Na vama je da cinite sto hocete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2