Utorak,sreda,cetvrtak:Tek ste na pola puta i ne zanosite se da ce sve ici lako!

Utorak,sreda,cetvrtak:Tek ste na pola puta i ne zanosite se da ce sve ici lako!

2024-08-26 Off By Admin

Nije dobro da se zanosite jer ste tek na pola puta!

OVAN

Ne zanosite se da ce sve biti kako zelite. Pred vama su neke nove ponude za posao. Da li cete ga prihvatiti ili ne, zavisi od vas. Vazno je samo da zaostale obaveze privedete kraju, kako vas kasnije ne bi kocile. Budite odgovorni i zbog sebe i zbog drugih.

 

BIK

Vama stoji poslovna ponuda, pa mozda cak i promena radnog mesta. I posto cete se nervirati zbog nepovoljne vesti, vi cete se i radovati novoj ponudi. Sve ce da bude do vas, pa budite hitri i ne oklevajte. Sansa koja vam se pruza zahteva uzmi ili ostavi!

 

BLIZANCI

Bice vam podjednako vazno i emotivno, kao i radno polje. Uskoro radno polje donosi i bolju zaradu, pa sledi i priliv novca. Mozda cete imati manji nesporazum sa kolegom. Mozda usledi susret sa bivsom.

 

RAK

Vreme je da iskoristite sanse koje vam se pruzaju. Tek ste na pola puta i nemojte se zanositi. Imacete sanse da uspete ako budete vredni i ne budete se osvrtali nazad. Napred je vas cilj! Zato idite napred ma kako bilo tesko!

 

LAV

Ceka vas duplo vise obaveza, ali i vise novca. Pazite sta radite  i kako raspolazete sa novcem. Mogli biste da ga lako pozajmite osobi koja vam ga ne moze vratiti. Smesi vam se neocekivana avantura.

 

DEVICA

Mogli biste da ocekujete priliv novca, pa s tim i povecanje svojih prihoda. Umesto da pokazete zadovoljstvo i nadmoc, vi cete se nervirati na drugoj strani. Brine vas jedna osoba i vreme je se posvetite samo njoj.

Natavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2