Jarac, Vodolija, Ribe: Do 02 septembra vas vode ljubav, inat i snovi, pa ocekujte rezultat!

Jarac, Vodolija, Ribe: Do 02 septembra vas vode ljubav, inat i snovi, pa ocekujte rezultat!

2024-08-25 Off By Admin

Do 02 septembra vas vode ljubav, inat i snovi, pa cekate rezultat!

JARAC

Vodice vas ljubav i nista drugo osim ljubavi vaseg srca. Sve ono sto zelite i sanate, vase ce srce da pokusa da dosegne. Nece vam sve biti tako bajno, niti tako mocno i lako.

Na putu do vase srece vodice vas cista ljubav. Ali ni tako jaka i kao suza cista, ni ljubav nece moci da vas vodi bez problema. Na putu ce vam se naci velike prepreke. I ono sto je jos gore, te prepreke nece biti samo barijere. Nece samo nepovoljni uslovi i lose okolnosti.

Na putu do srece naci ce vam se i neki ljudi. I da vam bude teze, bice to osobe kojima ste tako verovali. Konacno ce neki pokazati svoje pravo lice. Kad zbace masku laznih prijatelja, tek cete videti sa kime ste se druzili.  Kome ste pomagali, sa kime ste se druzili.

Bice to samo plus vise da nastavite napred i krenete u osvajanje one koja vam se dopada. I one za koju cete se izboriti, jer je vasa ljubav. I ucinicete je da bude centar vaseg sveta.

VODOLIJA

Odbacite inat koji vas vodi i kojim cete samo da ucinite gore po sebe. Odbacite inat koji vas pokrece i umesto da miri, samo vas svadja sa svima. Zasto se radujete da budete u centru paznje ako vas tu ne dovodi najlepse osecanje?

Drugi ne znaju da ste izdani od od nekih i da im se tako revansirate. Samo im vracate milo za drago. Mozda ne biste trebali da inatom dolazite do cilja. Zasto ne budete osoba koja ce da zanemari ono sto su joj cinili drugi.

Umesto sto otezavate sebi, vi sebi olaksajte. Idite za srcem i za ciljom koji vam je prioritet. Znajte da sve moze biti i lakse i drugacije. Samo ako zanemarite zle jezike, i misljenja drugih. Cinite da vama bude bolje. A milo za drago ce im se vratiti pre ili kasnije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2