Prva tri dana u sedmici: Novcana dobit Blizancima, Ljutnja Vodolijama, Rakovima od sveg po malo…

Prva tri dana u sedmici: Novcana dobit Blizancima, Ljutnja Vodolijama, Rakovima od sveg po malo…

2024-08-18 Off By Admin

U prva tri dana u sedmici stize novcana dobit Blizancima, ljutnja Vodolijama, Rakovima od sveg po malo…

OVAN

Pripremite se za nove obaveze koje stizu. Svakako ste navikli da pratite odredjeni riutam, ali sve ce vam se poremetiti. U necemu cete kasniti, u necemu stizati pre drugih i tako.

 

BIK

Opustili ste se i uzivate u blagodatima koje vam stizu. Za sada mozete tako jos neko vreme da uzivate lagodnosti. Necete jos dugo, jer slede dani u kojima se morate organizovati i poceti da cinite odlucne poteze.

 

BLIZANCI

Radujte se sto vas hoce sreca jer vam sledi novcana dobit. Odnekud vam uvek kane novac i to bas kada vam je tesko. Tako cete i tokom ovih dana da uzivate. Novcana dobit ce taman da pokrije vase novcane izdatke ovih dana.

 

RAK

Ni sami ne znate kako se osecate jer su vam osecanja pomesana. I bas zato cete osecati  i polet i tugu, i srecu i suze. Vasa raspolozenja ce se menjati iz dana u dan. Mozda vas stize premor, pa gledajte da se stabilizujete. I pocnete misliti sa optimizmom.

 

LAV

Osecate da vas ceka nesto posebno, ali vezano za nesto odredjeno. Verovatno se nadate susretu sa nekim ko vam je u srcu. Kako stvari stoje, deli vas daljina, ali sta je daljina u odnosu na vasa osecanja?

 

DEVICA

Ovo su dani vaseg susreta sa voljenim bicem. Bice to daleko lepsi susret nego ste mogli i zamisliti. Kada vam se raspolozenja udruze i poteku reci, shvaticete da ste srodne duse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2