Sledi pomirenje posvadjanih jer ce uspomene zaigrati ludo kolo srece!

Sledi pomirenje posvadjanih jer ce uspomene zaigrati ludo kolo srece!

2024-08-17 Off By Admin

Sledi pomirenje posvadjanih, jer ce uspomene  zaigrati ludo kolo srece!

BIK

Onaj ste koji zeli pomirenje, ali ste ponosni. Nije dobro to sto ste ekspozivni, pa deluje kao da ste bahati. Na cas zadelujete bahato i toliko ljuti, kao da nemate srca. A imate ga zaista i ono je osecajno srce.

Imate smisao za dobrotu koju posedujete ali je ne znate da iskazete.Jedna osoba vas jako voli i vreme je da je saslusate. Bahatite se i nikako joj ne dajete sansu, ma kako pokusavala, i na bilo koji nacin. Dajte joj sansu jer vas voli, a volite i vi nju!

RAK

Tako dobri i nezni, a istovremeno jaki, ne znate sta da cinite. Radi se o onoj koju volite svim srcem. I dok sanjate pomirenje, nikako da vam se desi bar jedan uspesan pokusaj na tom putu.

Volite tu osobu jer je deo vaseg srca, ali vam ne dozvoljava pristup. Sve pokusavate ali vam ne ide. Jedino sto jos niste pali na kolena da je molite da vas saslusa. Vec gubite snagu, a sa njom i volju, pa i nadu da ce pomirenje biti rezutat vasih pokusaja.

Da li ce ludo kolo srece da pokrenu uspomene?

 

SKORPIJA

Niste mnogo ni sami mogli da ucinite, da pomognete da se desi pomirenje.  I da ste mogli vise, ono se ne bi desilo. Onaj kojeg volite je suvise nerazuman, i suvise ponosan. Cak bi se reklo da svoj ponos stavlja ispred svega, pa i ispred vase veze.

Da li da napravite korak napred, ka dalje? Mozda bi vase uspomene zaigrale ludo kolo srece! I mozda bi ga naterale na pomirenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2