Neke letnje ljubavi ce se zavrsiti slavno, ali sledi i moguci raskid za pojedine!

Neke letnje ljubavi ce se zavrsiti slavno, ali sledi i moguci raskid za pojedine!

2024-08-15 Off By Admin

Neke letnje ljubavi ce se zavrsiti slavno, ali sledi i moguci raskid za pojedine!

OVAN

Cemu vasa teznja da sve radite savrseno? Vi ste vredni i savesni na radnom polju i nema sanse da nesto krene neslavno.Opustite se malo i uzivajte u zivotu, koji vam se sveo samo na rad.  Nadjiute drustvo lepse polovine.

 

BIK

Moglo bi da bude daleko bolje i da vam sve krene od ruke. Pokazite da vas zanima odredjena osoba i da vam je stalo do nje. Morate delovati pozitivno, da se vas pokusaj ne bi zavrsio neslavno. Pokusajte osvojiti njeno srce.

 

BLIZANCI

Letnje ljubavi su za vas uvek bile nesto posebno. Da li ce vam se desiti na iskraju leta, tek cete videti.  Vreme je na vasoj strani, pa ne budite lenji da ne obratite paznju na jednog raka.

 

RAK

Gledate jednog blizanca i sve vam se cini da je nezainteresovan za vas. Mogli biste da se vise trudite da mu se nadjete u blizini. Neosetno se nadjite u njegobvom drustvu i akovamje stalo do njega, izrazite svoje simpatije.

 

LAV

Ljubav izmedju vas i jedne skorpije, zavrsila se neslavno.  Niste ni stigli da je bolje upoznate. I zasto ne bi bilo slavno za vas, a drugima moguci raskid?Vi se izborite za mogucu srecu, i ne dozvolite moguci raskid.

 

DEVICA

Vasa paznja je usmerena na jednu osobu i jednu letnju ljubav. Da li je to u pitanju samo simpatija, ili je nesto vise u pitanju? Vi niste avanturista, a zelecete samo jedno. Da se vasa ljubavna prica zavrsi slavno, sto znaci da vam bude uzvracena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2