Strelac i Ovan -najiskreniji znaci zodijaka: Dace vam srce i dusu!

Strelac i Ovan -najiskreniji znaci zodijaka: Dace vam srce i dusu!

2024-08-14 Off By Admin

Najiskreniji znaci zodijaka su Ovan i Strelac, ali ih ima jos koji nemaju dlake na jeziku!

OVAN

Vazite za jednog najiskrenijeg znaka medju zodijacima. Mada vam samo strelac moze stati rame uz rame, ipak ih ima jos na listi. Vi vazite za one najiskrenije i one kojima je savest uvek u prvom planu.

Lako bi bilo da je malo drugacije, ili bi vam bilo bar malko lakse. Vi ste takvi, kakvi jeste i ne biste se menjali. Ipak vam vasa iskrenost cesto cini probleme.

Cesto ste povredjeni bas zato sto ste suvise iskreni. Sve sto vam je na umu, sto bi se reklo narodski, vama je i na drumu. Ne znate da sakrijete,  niti da lazete. Ne znate  da sakrijete ni svoju srecu kada ste srecni, ni svoje suze kada ste tuzni.

STRELAC

I vi ste strelci, rame uz rame sa ovnom sto se tice iskrenosti. Tu ste skoro identicni. Iskrenost vam je najbolja osobina ali vas krasi i lepota. Vi volite srcem i kada volite, to svi osete. Ne morate mnogo da govorite, vas osmeh i izraz lica ce odati sve vase tajne.

Kada je rec o tajnama skoro da ih i nemate. Toliko ste iskreni da uvek kazete sta mislite i sta je ono sto osecate. Kad ste srecni i kada ste tuzni.Vasa osecanja su na videlu dana, a ne bi trebala uvek biti.

Mogli biste da ostavite nesto za sebe i da se ne otkrivate do kraja. Neka rezerva treba da postoji. Bar zrno srece i zrno tuge, morali biste da sakrijete od onih koji ne dele vasu srecu. Ne dele vasu srecu a raduju se vasoj tuzi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2