Cetvrtak, petak, subota: Device srecne, Blizanci pocastvovani, ali ce biti i onih tuznih i zbunjenih…

Cetvrtak, petak, subota: Device srecne, Blizanci pocastvovani, ali ce biti i onih tuznih i zbunjenih…

2024-08-14 Off By Admin

Tokom naredna tri dana, Device srecne, Blizanci pocastvovani, mada ce biti i tuznih i zbunjenih…

OVAN

Imate vi svoju rutinu i svoje uobicajene obaveze. Radicete i ici napred, ali nemojte ni sebe da zapostavite. Pokazite vise strpljenja kada su u pitanju neka neispunjena ocekivanja.

 

BIK

Osecate da ste izolovani od svih, ali to ste licno hteli. I ono sto ste hteli, licno ste i ucinili. Zato se ovih dana nemojte  zaliti da ste nevoljeni i da je svima lepo, osim vama. Ukljucite se!

 

BLIZANCI

Bicete pocastvovani necim a da to i ne slutite. Okrenite se osobama koje su vam drage, jer cete shvatiti da vas vole i uvazavaju. Mozda odredjene osobe niste do sada posmatrali kao tako privrzene.

 

RAK

Morate ici napred i pokazati da cete biti jaki da sve izdrzite. Previse ste uposleni i u stresnim ste situacijama. Bice dobro da se malo izolujete  i zato nadjite nacin da se oslobodite pritiska iz dana u dan.

 

LAV

Cuvate svoju teritoriju i ne date nikome da vam se priblizi. Od onih ste  koji se osecaju kao zbunjeni decak, a ne znate zasto. Mozda vam se ukaze prilika da shvatite koji vam je povod.

 

DEVICA

Konacno ste jako srecne tokom ovih dana i vasa ce sreca biti velika. Osecate se ponosno jer ste u prilici da slavite  i da se radujete. Posatacete deo srecne porodice  i vasa ce radost da se shvati kao ispunjenje velikog sna.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2