Sreda, cetvrtak, petak: Rakovima i Skorpiji stizu poklon iznenadjenja, Blizancu i Biku novcani izdaci…

Sreda, cetvrtak, petak: Rakovima i Skorpiji stizu poklon iznenadjenja, Blizancu i Biku novcani izdaci…

2024-08-13 Off By Admin

Nekima stizu poklon iznenadjenja, dok ce nekima biti novcani izdaci, tokom narednih dana…

OVAN

Izostace za vas poklon i iznenadjenja bilo sa koje strane. Mada se nadate da ce sve da bude kako treba, od vas se ceka da se malo strpite. Jedna odredjena osoba vas svesno drzi u neizvesnosti i nadi.

 

BIK

Trenutno vas prati besparica ali se nekako koterljate iz dana u  dan. Uvek nadjete sansu da se nekako prenesete do daljnjeg. Sta ce biti i kako ovih dana tek cete videti. Neki novcani izdaci ce biti neophodni i neodlozni. Vreme je da se zapitate kako i odakle!

 

BLIZANCI

Imali ste pomoc jedne osobe, ali za dalje necete biti sigurni. Sta se zbiva dalje i o cemu se radi, necete biti jasni. Stizu vam veci novcani izdaci, a necete moci da ne zatrazite pomoc prijatelja.

 

RAK

Za sada jurite na sve strane i borite se da vas ne izda snaga. Mada radite mnogo i vec ste preumorni, imate jos mnogo toga u planu. Osecate se zanemarenim od strane voljenih osoba. Da nije tako pokazace vam poklon iznenadjenje.

 

LAV

Mnogo se pravite vaznim od jedne osobe. Tako samo krijete svoja nezna osecanja prema njoj. Vi tako samo krijete da se ne odate, ali cete ovih dana da se prevarite. Da ste ludo zaljubljeni u tu osobu, odace vas vase oci.

 

DEVICA

Imate povoda da se istinski radujete, i da vicete od srece. Pa kako da necete kada ste konacno i vi pali u narucje srece? Sledi vam susret sa osobom koja ce vam znaciti vise od svega. I bice vase poklon iznenadjenje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2