Strelac i Riba: Idu glavom bez obzira i nikada nece priznati istinu koja boli!!

Strelac i Riba: Idu glavom bez obzira i nikada nece priznati istinu koja boli!!

2024-08-12 Off By Admin

Idu glavom bez obzira i nikada nece priznati istinu koja boli!

STRELAC

Onaj ste koji nikako da prihvati ono sto jeste i nikada necete prihvatiti istinu koja boli. Zivecete od danas do sutra i onako kako morate, nadati se. Neki put ce vase nade biti ogromne i jako ostvarljive, a neki put uzaludne, beznadezne. Nemoguce i pomisliti da mogu biti moguce.

Sve sto se desava, desava se vasim koracima koje pravite i koje zelite da nacinite. Uvek su tu u pitanju vas naum da se pokazete kao laf. Da svi vide da ste nepobedivo srce. Volite da dominirate i da se razbacujete svojim urodjenim sarmomkoji popsedujete. I zaista, vama tako lepo stoji vas sarm jer znate da ga nosite.

U poslu, kao i inavcce u zivotu na svim poljima, vi ste hrabri. Cak i kada nesto ne moze biti u vasu korist. Trudite se da idete za svojim snovima i da sledite svoje zelje. A one nikada nisu male.

Stavise reci, vi ste onaj koji ne zeli da se miri nikada! Nikada se ne mirite sa porazom, niti istinom koja ce vas zaboleti. Niti je priznajete, niti cete je prihvatiti, ma kako bila ocigledna.

Uspesni ste, cak i kada vam nije najbolje, vi cete sakriti. Mozda cete odglumiti da ste zadovoljni rezultatima,  i da novac nije merilo srece. Znacete samo u sebi i sta jeste i sta nije. Ali pred svetom nikako.

I u ljubavi ste slicni, zbunjeni i pogubljeni kada vam lose podje. Vi ne priznajete poraz, niti priznajete gresku. Da bi vam bilo lakse, radje cete je prebaciti na okolnosti, na partnera, na kolegu. Ali istinu koja  boli, nikada necete prihvatiti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2