Utorak, sreda, cetvrtak: Tokom ova tri dana slede minuti vredni zivota za ove zodijake!

Utorak, sreda, cetvrtak: Tokom ova tri dana slede minuti vredni zivota za ove zodijake!

2024-08-12 Off By Admin

Tokom ova tri dana slede minuti vredni zivota  za ove zodijake!

OVAN

Budite bez brige ovih dana jer ce sve da ide kako treba. Dok obavljate svakodnevne obaveze onako kako morate, i ne slutite nesto prelepo. Tokom tri dana slede minuti vredni zivota, pa se radujte.

 

BIK

Ne osecate potrebu da se pravdate nekome, ali i ne date nikome za pravo. Par bliskih osoba pokusava da vas upozorava na pocinjene pogresne korake. Dajte bar jednom raku da vam pridje, ako drugi nemaju pristup. Patice ako ga i sada ignorisete.

 

BLIZANCI

Ponasate se dvolicno kada su neki vasi planovi u pitanju. Niti ih krijete, niti ih zelite poveriti partneru bar. Zaista kako vam nije zao da cutite i da tako iskljucite svoga partnera iz svojih licnih planova?

 

RAK

Od vas se ocekuje da budete upoznati sa svim sto partner planira. Ovih cete dana primetiti da nesto krije od vas. Gledajte da uslede minuti vredni zivota. Ili ce vam se poveravati ili necete biti skupa. Ovakvo vas ponasanje baca u ponizavajuci polozaj.

 

LAV

Budite jasni da su ovo dani u kojima morate zaigrati na sve ili nista. Ono sto zelite i osecate u srcu mora preci u dela i na videlo dana. Zauzmite se da svoja osecanja isterate na cistinu.

 

DEVICA

Bice ovo vasa tri najsrecnija dana. Dani u kojem ce uslediti minuti vredni zivota. Nesto ce vam se ispuniti i vreme je da se osecate osobom koja ce biti najsrecnija na svetu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2