Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme da poteku suze radosnice ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Vreme da poteku suze radosnice ovim znacima!

2024-08-11 Off By Admin

Vreme je da poteku suze radosnice ovim zodijacima!

OVAN

imate svoj uobicajeni raspored i drezite se toga. Trenutno nista vise i ne morate da cinite. Zadovoljni ste onim sto su vasi rezultati i necete se zaliti. Vasa ljubav je u zatisju. Vreme je za suze radosnice, a zasto videcete.

 

BIK

Od sada cete imati veci raspored koji ce biti daleko obimniji. Za razliku od  dana koji su iza vas, radicete troduplo vise. Nece vam biti lako,ali moracete se truditi. Novcano ste tanki i nestabilni, pa cete morati da zapnete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne osecate se bas dobro, ali bice bolje. Za sada je vreme da se malo opustite, i da lagano ispunjavate zadate planove. Ako se ne osecate dobro, ne morate da radite, vec odgodite sta ste planirali.

 

RAK

I sami se radujete zbog nekih osoba koje su u ocekivanju neceg posebnog. bas kao da zelite isto, pa ste sa njima  u podjednakoj euforiji i ocekivanju. Radi se o nekome bliskom vama i vreme je da poteku suze radosnice. Vama zbog njih, njima zbog ispunjenja zelje.

 

LAV

Pravite se vazni ovih dana, a radite  tako sto se opet ponasate kao da ste iznad svih. Vec neko pokusava da vam skrene paznju i pokaze da je zainteresovan za vas. Pre nego je ignorisete, razmislite malo. Zaljubila se u vas!

 

DEVICA

Budite se i lezete u nadi da ce vam se konacno ostvariti nesto posebno. Ako je neko zasluzio zrno srece, vi ste je zasluzili u celini. Odavno sanjate  da vas pogleda sreca i verujte da i hoce. Suze radosnice ce poteci kao znak da ste cekali i docekali ispunjenje zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2