Bik i Skorpija: Ne daju pardona jedno drugome, a u suprotnom bi bili jako srecni!

Bik i Skorpija: Ne daju pardona jedno drugome, a u suprotnom bi bili jako srecni!

2024-08-09 Off By Admin

Oni ne daju pardona jedno drugome, a u suprotnom bi mogli biti jako srecni!

BIK

Jaka ste i snazna licnost koja ima svoj stav i ne date pardona drugima. Inace biste mogli da postupate drugacije i tako biste mogli biti daleko srecniji i sve bi vam bilo daleko bolje. I lakse.

Neko ste jako mocan i snazan kao licnost kojoj nema ravnoga. Ipak cinite nesto sto vas vuce novim smerom. I sto vase misli svakako usmerava u drugom pravcu. Imate svoj stav i ne date pardona onom drugome. U suprotnom kada bi se tu nesto menjalo, vi biste bili jako srecni.

Osoba ste koja se moze menjati na neki odredjeni nacin, ili bar utoliko koliko bi vama odgovaralo. Imate svoje stavove, svoj nacin posmatranja stvari i svoja misljenja. Za vas je svoje misljenje ono sto niko ne moze pobiti i sto se mora uvaziti.

Vredni i radni, vrlo ste sposobni i vreme je da se pokazu vase radne navike i vase preokupacije. Ucinite da se vasa inteligencija nagradi. Da se ne razbacujete svojim znanjem, vec da ga unovcite. Inace znate da mnogo trosite i da se rasipate. Smanjite troskove, jer se pare trose neosetno, a umor cini svoje.

Sto se tice vaseg ljubavnog zivota, tu vam cesto nesto zapinje i smeta.Bice da je vas ponos, ali ne cete da priznate! Nikako da imate odnos postovanja koji nece trpeti predrasude. Sa jednom ste osobom u ljubavi ali se malo vise svadjate i nervirate. Oboje ste jaki i snazni kao licnosti. I mada se volite, ne date pardona jedno drugome. U suprotnom biste mogli biti jako srecni sa njom!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2