Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavna romansa sledi u tri naredna dana!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavna romansa sledi u tri naredna dana!

2024-10-01 Off By Admin

Vreme je da neki znaci zodijaka dobiju ljubav o kojoj su mastali.

 

 OVAN

U tri naredna dana ce sve biti moguce. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Nemojte ocekivati cudo, vec uzivajte u onome sto imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da slede dani za romansu. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli, i neko ste kome se sve menja. Razmislite o svojim namerama i planovima i znajte kada je vreme da odete.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Moramo da kazemo da je doslo vreme da uzivate u zivotu na pravi nacin. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li ce doci do toga da toj osobi date sansu, to samo vi znate. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Doci ce do toga da dobijete novu sansu. Kao neko ko je patio kao niko na svetu sada cete konacno uspeti u svojim namerama i bicete znak koji ce dobiti ono do cega mu je stalo.

 

LAV

Nemojte ocekivati cudo. Dajte sebi vremena da shvatite sta je ono sto zelite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Pitanje vase srece je samo u vasim rukama.

 

 DEVICA

Konacno cete dobiti dokaz necije ljubavi. Dugo ste se borili za svoju srecu ali cete konacno sada biti srecni na pravi nacin. Jednom lavu ste vazni i dragi i voli vas na poseban nacin. Sve ostalo je samo na vama, bicete vise nego iskreno srecni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2