Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za tri srecna zodijaka!

Utorak,sreda,cetvrtak:Tri dana za tri srecna zodijaka!

2024-08-05 Off By Admin

Naredna tri dana bice tri dana za tri srecna zodijaka!

OVAN

Bice ovo tri dana u kojima sledi mnogo iznenadjenja. Odavno ste i vi dosli na red za srecu, pa zasto da vas i dalje zaobilazi? Vreme je da i za vas dodju laksi i srecniji dani. Ova tri bi mogla biti tri najsrecnija u poslednje vreme.

 

BIK

Zasto se sklanjate u svoje misli i bezite od svih i svega? I sto je najgore od toga, vi bezite od samoga sebe. Vreme je da se pomirite sa istinom i da prihvatite cinjenice. Sve je bolje, nego da se pravite kao da nije nista.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Okrenite se svojim bliznjima i nemojte da se okrecete dalje. Vreme je da prestanete da mislite o tome sta ce drugi reci. Drugi ne osecaju vase probleme i ne dele vase neresive muke. Ako ih podelite slozno, svima ce biti lakse.

 

RAK

Bice vam tesko ovih dana, ali cete se moci da usmerite. Mozda cete ranije da shvatite da ste na pogresnoj strani. Okrenite novi smer i pokusajte da se adaptirate. Vreme je da  pokazete svoj stav. Ne dajte da vas gaze svi, pa pokazite zube.

 

LAV

Niste od onih kojima ce biti lose, ali se ne zadovoljavate osrednjim stanjem. Vi ste neko ko za sebe zeli najbolje. Ni sada se necete miriti da nekima oko vas bude bolje nego vama.

 

DEVICA

Bicete u poslu i necete ni ocekivati sta ce vas snaci. Odjednom cete poceti da osecate da vas jedna osoba dekoncentrise. Da li se to vi zaljubljujete i da li vam neko odvlaci paznju svojom pojavom?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2