Bikovi ravnodusni,Rakovi nemocni,dok su Skorpije i Blizanci u centru paznje…

Bikovi ravnodusni,Rakovi nemocni,dok su Skorpije i Blizanci u centru paznje…

2024-08-04 Off By Admin

Bikovi  ravnodusni, Rakovi nemocni, dok se Blizanci i Skorpije nalaze u centru paznje.

 

OVAN

Mozda ste u centru paznje. Samo da se ne brinete previse i vreme  ce vas posluziti. Naredni period ce vam doneti bolje poglede i otvorice vam nove vidike. Ucite od drugih, i dalje mudro posmatrajuci sta se desava oko vas.

 

BIK

Morate se uouzbiljiti jer je krajnje vreme za to. Stojeci u mestu, bez bilo kakve akcije, samo dangubite. Bacite se na potragu novog radnog mesta, ako ovim niste zadovoljni. Para nema ako ih ne zaradite. Ne budite ravnodusni.

 

BLIZANCI

Stajete polako  jer ste imali radan period iz sebe. Jos uvek ne slutite da cete izbaciti neke planove iz glave. Ne zurite jer ce za sve biti vremena. Jedan plan je polje gde cete zablistati i biti u centru paznje.

 

RAK

Osecate se nemocno i vreme je da budete jaci. Sve morate probati kako biste izbegli takav osecaj. Dok su neki u centru zbivanja, vama se cini kao da ste u kosnici u kojoj ne znate da se snadjete. Ne znate, a ne vidite izlaz.

 

LAV

Konacno cete se malo osmeliti i prici cete mu. Vreme je da se zna da cinite sve kako biste jednoj osobi prisli. Vise se necete ustrucavati, vec  zelite joj jasno do znanja dati da necete odustati. Steta sto niste takvi bili ranije!

 

DEVICA

Gajite izvesna osecanja prema jednoj osobi, ali cutite. Bolje je da pokazete sta osecate i ne gusite osecanja. Vasa ljubav moze biti jako lepa i trajna, ali sve je do vas. Iznesite sta vam je na srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2