Rakovima losa sreca,Blizancima novcani dobici,Lavovima sjajan preokret…

Rakovima losa sreca,Blizancima novcani dobici,Lavovima sjajan preokret…

2024-07-30 Off By Admin

 Losa sreca Rakovima, Blizancima novcani dobici, Lavovima sjajan preokret…

OVAN

Sledi vam sreca. Pokazite vise volje ovih dana i radujte se novim danima. Mogli bi da vam donesu bolje prilike i poboljsanje u svakom pogledu. Idite za onim uobicajenim obavezama.

 

BIK

Zalicete se da vas nista nece, a nemate volje za zivotom. Vreme je da se zapitate zasto? Gledajte da vam neka osoba postane smisao novih dana i da vam ulije elan. Taman ce vam vratiti volju za zivotom.

 

BLIZANCI

Bicete iznenadjeni kao nikada pre. Krenuce vam kao nikada do sada, mada ste u problemima. Ceka vas novcana sreca i vreme je da se pocastite. Mogli biste voljeno bice da iznenadite nekim poklonom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne ide vam u zadnje vreme i sve lepe trenutke vam kvari jedan bik. Zbog njega vas prati losa sreca i vreme je da ucinite nesto. Sta god vam se desi lepo, on na neki nacin pokvari. Nadjite nacina da ga usmerite na pravi kolosek. Sreca vama stize.

LAV

Mada ste preumorni od svega, bice vam na bolje. Umorni od brojnih obaveza, dodatno vas razocarava jedna osoba. Niti da vas voli, niti da vas oslobodi da idete dalje. Verovali ili ne, krenuce vam i ceka vas sjajan period.

 

DEVICA

Okrenuti ste jednoj ribi i stalno se osvrcete ne biste li je sreli. Sanjate susret koji bi vas ucinio srecnom osobom. Ucinite sebi priliku da budete direktni i da joj pridjete. Bolje nego da bacate kocke, da li ce doci do susreta? Neki cekaju  i srecu nikad ne docekaju!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2