Skorpija i Jarac:Vreme je za definitivnu odluku,odluku koja menja sve!

Skorpija i Jarac:Vreme je za definitivnu odluku,odluku koja menja sve!

2024-07-30 Off By Admin

  Vreme je da donesete definitivnu odluku. Ili ce vas jedna osoba ukljuciti u svoje planove, ili cete je iskljuciti iz svoga zivota!

SKORPIJA

Vreme je za odluku. Ako do sada niste svesni sta ste davno morali, sada cete biti. Ovo ce da bude krajnje vreme za neku vasu definitivnu odluku. Mozda jednu vaznu, odgadjate odavno. Onu zivotnu i od zivotnog znacaja za dalje dane.

Vreme je pred vama i vise necete ni moci da odlazete neke stvari. Da cutite o svemu i krijete ono sto vam se desava. Da se nadate boljem, a da ste i sami svesni da nista ne mozete promeniti. I da se sve zavrsava na vasim praznim ocekivanjima. I na laznim nadama.

Sada je vreme da budete otvoreni prema jednoj osobi. Da budete jasni, glasni i konkretni. Ili ce vas ukljuciti u svoje planove koje ima. Ili cete je iskljuciti iz svoga  zivota zauvek.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Do sada ste posmatrali dugo i osobu koju volite, i desavanja oko sebe. Bili ste svesni da je vas partner jaka i snazna licnost. Da zna sta hoce i sta moze, i da mu u tome nema ravnoga. Bas kao sto ste znali da zna biti jako tvrdoglav i na svoju ruku. Da voli da dominira i da sam pravi planove i da donosi svaku odluku.  Bez vaseg pitanja, konstatacije i uvazavanja.

Sve sto vam se na pocetku veze svidjalo kod njega, sada ce da

vam smeta.  I donecete odluku koja ce ga staviti spred svrsen cin. Ili ce vas ukljuciti u svoje planove, ili cete ga potpuno iskljuciti iz svoga zivota. Morate doneti odluku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2