Prva sedmica avgusta donosi iznenadjenja i razocarenja, kako kome?!

Prva sedmica avgusta donosi iznenadjenja i razocarenja, kako kome?!

2024-07-29 Off By Admin

Prva sedmica avgusta donosi iznenadjenja i razocarenja, kako kome!

 

OVAN

Sledi prva sedmica avgusta. Nista se ne brinite, niti kujte nove planove. Ono sto vam je preostalo obavite bez grize savesti, vredno  i na vreme. Prvo sagledajte rezultate iza sebe, pa onda mislite sta dalje. Bice i iznenadjenja.

 

BIK

Slede vam sitna razocarenja, ali svakako ce biti i lepih trenutaka. Mozda budete imali i neka lepa iznenadjenja. Trenutno ste u besparici ali ce vam se posreciti sto se tice novca. Ceka vas povisica na vase iznenadjenje i radost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Imacete dovoljno razloga da se malo opustite. Ipak ce vam  jedn aodredjena osoba da pravi smetnje. Jednostavno voli da vas provocira i to ce ciniti i dalje. Bilo bi dobro da je udaljite od sebe.

 

RAK

Pokazite vise strpljenja u ophodjenju sa jednom skorpijom. Na krivom je putu, a vi je urazumite, ali na svoj nacin. Pokusajte da se okrenete boljim koracima i mudrim potezima kako biste je spustili na zemlju.

 

LAV

Vreme je da uzivate u svemu, pa i danima sto slede. Konacno cete priznati gde ste i sta ste postigli, kao i koliko ste gresili. Bez ponosa i besa, vreme je da se pomirite sa samim sobom. Tek onda sa nekim osobama.

 

DEVICA

Izaberite neki nacin da shvatite jednu osobu i da sagledate sve. Do sada ste od nje bili spremni na razocarenja, a od sada na iznenadjenja. I na vase veliko cudjenje, bice to prijatna iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2