Zadnja tri dana meseca donose neslucenu srecu, ali ne bas svima!

Zadnja tri dana meseca donose neslucenu srecu, ali ne bas svima!

2024-07-28 Off By Admin

Zadnja tri dana meseca donose neslucenu srecu, ali ne bas svima!

OVAN

Slede zadnja tri dana meseca. Idete za svojim obavezama i ne marite za bilo sta drugo. Jasno vam je da ste snazni da uspete i da necete popustiti na tom polju. Ipak biste mogli da povedete malo vise racuna o svome licnom i emotivnom zivotu.

 

BIK

Suvise ste opusteni za osobu koja nije u zadovoljavajucoj poziciji. Da li ste sve pustili kraju ili imate nekog keca u rukavu? Svi oko vas se zanimaju oko toga i grizu sto ne znaju odgovor. Ovih dana cete ih neprijatno iznenaditi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Hoce vas novcana sreca i to je ono cime se ponosite. I neka, obzirom da ste imali velike izdatke. Predstoje vam i dalje izdaci u krugu familije. Ali i vasa novcana sreca i dalje ce da vas prati, i tu cete imati neslucenu srecu.

 

RAK

Nikako da se malo odmorite jer ste u velikim obavezama. Mozda ste i sami sebi naneli mnogo obaveza, cak vise nego sto mozete postici. Vreme je da dignete svoj glas i da se usmerite ka sebi. Svi koriste vasu dobrotu. Zadnja tri dana jula donose promene.

 

LAV

Ovo ce biti dani koji ce otvoriti novo poglavlje u vasem zivotu. Vreme je da vam konacno krene i da se i sami uverite u dane koji slede. Bice ovo vas period srece, tako da se mozete spremati da sve lose zaboravite.

 

DEVICA

Nista za sada novo i sve ce vam teci uobicajeno. Ipak ste u ocekivanju necega vrlo vaznoga. Bice to od velike zivotne vaznosti i nesto sto ce vas pokrenuti iz mesta. Imacete najbolji razlog za neslucenu  srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2