Utorak,sreda,cetvrtak:Da li ste spremni za ljubav iz snova?!

Utorak,sreda,cetvrtak:Da li ste spremni za ljubav iz snova?!

2024-07-22 Off By Admin

 Vazno je da kazemo da ce neki znaci zodijaka biti jako iznenadjeni u danima koji su pred nama. Evo sta donose utorak, sreda, cetvrtvak…

 

OVAN

Moramo reci da ce ovo biti dani za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Bice ovo jako zanimljiv period i iznenadjenja slede bez imalo sumnje. Ostanite ono sto jeste. 

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete moci da kazete da ste srecni. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, ali moramo da kazemo da je vaznoo da znate sta je ono sto zelite.

 

 BLIZANCI

Uzivacete tokom tri dana koja su pred nama. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Neko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Sve ostalo je samo na vama, ali je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Slede lepa iznenadjenja.

 

RAK

Tri dana koja su pred nama donose pravu ljubav. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli, i neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Nemojte odustajati od svojih planova i zelja. Neko sa vama zeli jos jednu sansu.

 

 LAV

Tri dana koja su pred nama ce vama doneti ostvarenje zelje. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Razmislite o tome sta vam treba i posvetite se onome do cega vam je stalo. Bice ovo tri dana tokom kojih cete ostvariti svoje zelje, snove i planove. Ostalo je samo na vama.

 

DEVICA

Moramo da kazemo da ste neko koga cekaju promene. Vi cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo, a ovo se pre svega odnosi na ljubav. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i da vam u svemu bude podrska. Slede iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2