Tokom naredna 72.sata slede minuti za koje vredi ziveti!

Tokom naredna 72.sata slede minuti za koje vredi ziveti!

2024-07-18 Off By Admin

Tokom 72 sata slede minuti za koje vredi ziveti!

OVAN

Osecate da slede minuti kada cete se naci izmedju dva odgovora. Svesni da ste pred zivotnom odlukom, moracete je doneti kako god. Mozda budete zaproseni i to ce biti minuti zbog kojih vredi ziveti.

 

BIK

Mozda ste  jos nespremni da se okrenete ozbiljnijim koracima. Ipak cete morati da se uozbiljite. Mada radite i borite se na neki svoj nacin, vasa zarada je premala. Trosite mnogo, i  moracete to da menjate kako znate.

 

BLIZANCI

Minuti i sati teku i ostvaruju vam neka vasa htenja i planove. Nesto o cemu ste samo mogli sanjati, sada ce vam biti na dohvat ruke. Savet je da budete kao i do sada dovitljivi, ali da ne budete neskromni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ovo ce biti dani koji vam donose ono sto ste sanjali. Mozda uslede pitanja teska kao godina, ali ce biti vredna za vase srce. Odgovor moze biti takav da ce nastati minuti u kojima dve reci dovoljno govore sve.

 

LAV

Okrenite se onoj sto vam je uzela srce i konacno se smirite. Neka se izjasni i neka vam konacno otvori srce. Vreme je da vas njene reci ili usrece ili razocaraju. Nema vise odugovlacenja, neka kaze sta oseca.

 

DEVICA

Samo cete ici za obavezama ne osvrcuci se za bilo kime. Vec vam jedna osoba cini probleme i stalno vas dekoncentrise. Ako ste joj to do sada dopustali, sad vise necete. Vase poene bi za sebe, a ne bi se potrudila da bude iskrena.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2