Snovi ovog zodijaka ce postati stvarnost, dok neke stize kajanje!

Snovi ovog zodijaka ce postati stvarnost, dok neke stize kajanje!

2024-07-18 Off By Admin

Snovi ovog zodijaka ce postati stvarnost, dok ce neke zodijake da stigne kajanje!

OVAN

Vreme je da snovi  jednog od vas zodijaka, postanu stvarnost. Da li ce se nesto konkretno desavati, zavisice od vas. Ako nista, vi se potrudite da se zna  da cete zasluziti da vam krene kako ocekujete.

 

BIK

Nadjite nesto za sebe sto cete moci da ispratite. Nemojte da ulazite u nesto sto cete u samom startu da zanemarite. Svakako je vreme da se fokusirate na novu sansu. Vec vas stize kajanje za propustenom.

 

BLIZANCI

Nemojte samo da planirate i cutite o svojim planovima. Vaseg partnera nervira to sto ga ne uvodite u svoje planove. Bice mu krivo sto mu saopstavate sve u pet do dvanasest. Za njega prekasno!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate se preumorno i tesko vam je sto se sve lomi preko vas. Bas kao da ste vi most izmedju dve osobe, pa odrzavate balans. Jedna ce vas bliska osoba jednostavno nervirati zbog bezveznih stvari.

 

LAV

Dodje vam da se zapitate sta cinite i sta je ono sto vas remeti? Nesto biste sami odlucili, ali vas jedna osoba obeshrabruje. Zasto joj dozvoljavate da manipuluse vama i da upravlja vasim koracima  i odlukama?

 

DEVICA

Budite svesni i konkretni u danima koji slede. Ukazace vam se neka sansa, a vi gledajte da se nadjete u pravi cas. Mozda ce bas ona da bude za vas pocetak jednog novog zivotnog perioda. I odvede vas koracima koji vode boljem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2