Bik i Lav: U susret pomirenju sa neprezaljenom ljubavlju!

Bik i Lav: U susret pomirenju sa neprezaljenom ljubavlju!

2024-07-14 Off By Admin

U susret pomirenju sa neprezaljenom ljubavlju idu ovi znaci!

 BIK

I vi ste kao i mnogi imali onu koju ste voleli vise od zivota. I jos je niste preboleli. Pred naletom dana koji su nosili nova desavanja, niste ucinili sta ste mogli. Tek sada vidite da ste mogli mnogo, mnogo vise.

Bila je to, kako ste  je pre zvali, ljubav vaseg zivota. Vi ludo zaljubljeni, a ona tako zbunjena vasom pojavom. Nasli ste se pred srecom koja je planula i koju niste znali da sacuvate. A mogli ste samo da ste se oboje potrudili.

Bila je vas zivot, vase srce i vas korak ka trajnoj sreci.Oluje desavanja koje su usle u vas zivot, unele su nemir. Onda su naisla neslaganja u recima, ljubomorne scene i to je  krenulo napred. A voleli ste se i  svima ste pricali jedno za drugo.

Niste primetili da vas ljubomorno gledaju tudje oci. Da mnogi zele vase mesto, i osobu vaseg zivota i srca. Vasa je neprezaljena ljubav koju jos uvek sanjate. I mada necete nikada priznati, osecanja prema njoj su jos uvek ziva. I ne slutite da idete putem pomirenja koje je moguce.

I razmislite malo sta biste mogli uciniti i kako se  usmeriti da se to desi. da li planirati nesto ili samo pustiti da se kocke same posloze. Da se sve desi ponovo, da se ziva osecanja ponovo otvore i izliju iz vasih srca.

Zasto da cekate na dve strane, kao neki poznanici koji izbegavaju susret? I ne slutite da vamse ukazuje mogucnost novog susreta. I da cete ici put pomirenja. I sto niste ucinili onda, ucinite sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2