Strelac,Jarac,Vodolija,Ribe:Strelac i Riba idu ka cilju,Vodolija i Jarac razocarani…

Strelac,Jarac,Vodolija,Ribe:Strelac i Riba idu ka cilju,Vodolija i Jarac razocarani…

2024-10-17 Off By Admin

Dok jedni zodijaci idu cilju, drugi ce biti razocarani…

STRELAC

Jasno da cete moci da se okrecete u smeru koji vodi napred, ali ne zurite. Vec sada odredite ono sto vam se postavlja za cilj i odredite svoje mogucnosti. Mozete sve sagledati iz nekog drugoga ugla i videti sta vam je vazno, a sta najvaznije.

Budite svesni nekih cinjenica i znajte da ste jaki da ih prihvatite. Ma sta vam se isprecilo, ipak vi budite jaci, da ih prevazidjete.

Ovo ce biti period u kojem cete moci ono sto zelite, samo se usmerite. Mada ste mogli da birate vreme kada cete poci ka cilju, niste ga unapred odredili.

Sada ce konacno jedna odluka da sazri u vama i da proizvede nove odlucne korake. Ako ste do sada mislili da vam se sve moze, morate malo stati. Pokazite uz svoj elan, imate i dozu opreza. Neko vas posmatra sa ljubomorom u ocima, a da to nikada niste primecivali. I dok idete ka svome cilju, ta osoba cini razne stvari da vam napakosti.

Mozda je konacno vreme da znate sta je ono sto zelite i cemu se nadate. Kojem cilju idete, jer biste mogli mnogo toga da ostvarite…

RIBE

Idete napred i jasno da ste puni elana i zelje za uspehom. Dugo ste se drzali po strani i niste ni  svesni sta vas  je sada povelo napred. Pa i bilo je vreme da se konacno pokazete u prvom planu. Sve do sada ste sve posmatrali sa strane i  nekako kao da vas se nista nije ticalo. Bas kao da ste sami sebe zapostavljali.

Sada je vreme da se usmerite ka cilju, koji vam je  na prvom mestu.

Morate se prvo stabilizovati radno i biti neko ko ce da pokaze svoju vrednost. Dugo zapostavljani i uvek u drugom planu, vreme je da se istaknete. Da konacno pokazete svoj potencijal koji nije zanemaljiv. Da pokazete svoju urodjenu inteligenciju koju do sada niste koristili. Tudjom ili svojom voljom, svejedno je.

Sada cete da se istaknete na radnom polju, tako da cete biti hvaljeni. Jasno je da ce i vase novcane prilike znatno da se poprave.

I tako idete cilju koji ce vas izdici medju one koji su vas omalovazavali. I sada cete biti ravni sa njima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2