Najbolji drug ovog zodijaka postace mu ljubav zivota i centar sveta!

Najbolji drug ovog zodijaka postace mu ljubav zivota i centar sveta!

2024-07-11 Off By Admin

OVAN

Jasno je da da ste jednoj osobi neko ko igra vaznu ulogu u njenom zivotu. I dok ste joj samo dobar drug, ona vas potajno voli. Zaljubljena je u vas kako se znate i druzite. Jeste li slepi kod ociju?

 

BIK

Vreme je da znate da vam neko samo igra ulogu prijatelja. Tek cete saznati da je ona kriva i lazna. Mada ste mnogo verovali toj osobi, nije ni cudo sto ste joj se poverili. Tek cete otkriti njeno drugo lice.

 

BLIZANCI

Iduci za obavezama i drzeci se zelje da uspete, niste mnogo analizirali prijateljstva. Mozda imate sada sansu da malo bolje osmotrite sa kime se druzite. Neko ste ko poznaje stotine lica, a za prijetelje birate samo retke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dugo vam je jedan ovan samo dobar drug, i to znaju svi. Ne znaju samo sta zna vase srce. Otkako ga znate, vi ga volite i tajno se nadate da ce stvari da se okrenu u tom smeru. Morate mu to i priznati, jer postoji sansa da vam postane zivotna ljubav i centar sveta.

 

LAV

Ne dozvolite da vas svi posmatraju kao osobu kojoj se ne da sreca. Trudite se da je nadjete u onoj od koje nesvesno bezite. Zasto biste pustili da vasa sreca bude nemoguca sa njom? Zar samo zato sto vam brane da se volite?

 

DEVICA

Pokazite da cete ostati jaki, pa i jaci nego ikada pre. Neko vas stalno ignorise i zeli da bude iznad vas. Ne dozvolite da vas gleda sa visine, samo zato sto trenutno ima vise srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2