Uskoro:Bikovima zatisje pred buru,Blizanci prav plan,Rakovi nemocni…

Uskoro:Bikovima zatisje pred buru,Blizanci prav plan,Rakovi nemocni…

2024-07-09 Off By Admin

 Zatisje pred buru, plan koji se kuje i nemoc nekih zodijaka, sve ce da izadje na videlo dana…

OVAN

Uskoro slede bitna desavanja. Bicete aktivni u svemu i pokazati da se radom moze sve. Mogli biste da skrenete paznju jednome biku. Mesa vam se u zivot, a vi niste svesni sto to cini. Mozda da ga usmerite da se uhvati radnih obaveza. Pokazite mu svoj plan.

 

BIK

Kod vas se bas nista ne desava ,i to vide svi. Vreme  bi bilo da se uhvatite nekog posla  i da konacno krenete napred. Predugo stojite u mestu, i nikako da se saberete. To je samo zatisje pred buru, i nemojte da vas zavarava. Napravite plan sta dalje.

 

BLIZANCI

Delujete vrlo odsutno, cak i na ono sto cujete. Uporno cutite u zadnje vreme i nikako da se usmerite na okolinu. Dok vam mnogi zameraju na tome, vi u sebi kujete plan. I uskoro cete ga sprovesti u delo.

 

RAK

Nemocni ste u necemu i vreme je da se pomirite sa tim. Zasto cutite i sebi cinite gore?  Ne mozete glavom kroz zid, pa se mirite sa onim sto ne mozete menjati. Uskoro slede iznenadjenja.

 

LAV

Jedan neocekivani susret ce vas dodatno uznemiriti. Zaljubljeni ste bili u tu osobu i ovo ce za vas da bude dodatna nada. Zasto vam se sve desava bas  sada kada ste sve prepustili slucaju? Mozda je ovo nova sansa.

 

DEVICA

Konacno ste opet uspeli u necemu, u sta ste i sami sumnjali. Tek je vasa okolina  mislila da nema nade za vas. Budite zahvalni za novu sansu koju vam sudbina sprema. I bezgranicno uzivajte u njoj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2