Tokom naredna tri dana ovi zodijaci su ponovo na pocetku srece…

Tokom naredna tri dana ovi zodijaci su ponovo na pocetku srece…

2024-07-05 Off By Admin

Tokom naredna tri dana ovi ce zodijaci biti ponovo na pocetku srece!

OVAN

Ne mora se uvek biti na pocetku srece, da biste se nadali cemu. Vase emocije  ce da vas povedu slicnom osecaju. Nekoga cete sresti i iznenada poci putem nade i lepih desavanja.

 

BIK

Dani teku  a vi i ne primecujete kako vreme brzo prolazi. Shvatite to kao opomenu da  konacno razmislite sta dalje. Vreme vam je za neke ozbiljne odluke jer ovako gubite, stojeci u mestu. Vreme je za ozbiljno radno mesto.

 

BLIZANCI

Necete se buniti sto vas jedna osoba uvek podrzava u svemu. Vreme je da i vi njoj pokazete da cete i vi njoj da uzvratite. Ne budite nemarni, vec joj necim dajte do znanja da ste joj zahvalni za sve.

 

RAK

Kuda biste sa sobom ne znate ni sami. Imate neke odredjene planove, ali nikako da vam se posreci. Vreme je da se licno borite za novi pocetak i ono do cega vam je mnogo stalo. Ako se ne boirite licno za svoje snove, nece niko drugi.

 

LAV

Neko vas voli, ali nikako da vam to sam kaze. Dokoni vam donose price da ste voljeni, ali nikako da se okrenete jedno drugome. Ne budite oboje tvrdoglavi i ne gusite osecanja. Jedno morate da ucinite prvi korak.

 

DEVICA

Konacno ste opet pobednik u situaciji koja je bila i neizvesna i teska.Sada je red da opet budete na pocetku srece i da vise mislite o sebi. Sada je vase vreme i nadjite prostora za sebe u danima sto slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2