O4.07.24. je iza vas,a evo sta dvije cetvorke donose vasem znaku zodijaka!

O4.07.24. je iza vas,a evo sta dvije cetvorke donose vasem znaku zodijaka!

2024-07-04 Off By Admin

04. 24. je iza vas, a evo sta dvije cetvorke donose vasem znaku zodijaka!

OVAN

Za vas ce svakako da usledi manji uspeh kojem se niste nadali. Tek cete videti kakav i u cemu. Zasto ste tako skromni, kad znate da ste to i zasluzili? Ponosno primajte svoje nagrade i bez pomisli da je drugacije.

 

BIK

Vi ste neko ko obozava novac i kome novac pricinjava lepo raspolozenje. Zato cete misliti na novcanu dobit jer ste  pri kraju zaliha. Mozda je ovo upozorenje da vise mislite koliko trosite.

 

BLIZANCI

Svakako da vam zbir dva broja u datumu daje osecaj ocekivanja. Vi niste neko ko ima suvise, ali vas prati novcana sreca. Zato je vreme da znate da ce u vasem slucaju da vlada dobro raspolozenje, jer opet vas ceka neki novac.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda biste mogli da budete vise otvoreni i da pokazete svoje raspolozenje. Ovo ce za vas da znaci pozitivnu energiju. Sto se tice trenutne situacije, vreme je da posaljete dobre vibracije osobi koja vam se nada.

 

LAV

Jos uvek ste u vodjstvu i cvrsto cete cuvati svoju poziciju. Oko vas su neki veliki ljubomorci, ali ce vam  pomoci da se stavite u prvi plan. Ici ce vam od ruke ono sto ste zamislili. Na vama je samo da ispratite svoje zamisli.

 

DEVICA

Budite svesni nekih okolnosti u kojima ste i pomirite se sa njima. Mislite gde ste i dokle ste zapali u beznadeznu poziciju. Nemojte da mislite lose, no pozitivno, i sve ce da bude kako treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2