Ljubav od 1. do 15.jula:Srodne duse,raskidi,tuge ali i velika sreca!

Ljubav od 1. do 15.jula:Srodne duse,raskidi,tuge ali i velika sreca!

2024-06-30 Off By Admin

 Dragi nasi, pred vama je ljubavni horoskop za prvu polovinu meseca jula.

 

OVAN

Ljubav od 1. do 15.jula vama ce biti jako talicna. Moramo da kazemo da je vazno da znate da nema nimalo sumnje da cete imati niz divnih desavanja i da su velike sanse da cete ostvariti svoju veliku zelju. Ako ste sada sami i slobodni, znajte da moze da usledi ljubav na prvi pogled.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce prva polovina jula biti period kada cete imati mnogo srece. Jako je vazno da kazemo da pazite sta zelite jer moze i da vam se ostvari. Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je moguce da ce doci do prosidbe.

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce prvi deo jula biti period kada ce vama prijati samoca. I to je u redu. Ako budete smatrali da ste srecni kada ste sami, znajte da je to u redu. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

RAK

Ucinite onako kako nalaze srce. Bice ovo jako zanimljiv period. Upoznacete nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi smisao. Mozda cete se ludo zaljubiti, a mozda cete konacno spoznati da je doslo vreme da date sebi priliku da vas vodi srce.

 

LAV

Ljubav vam jako nedostaje. Da imate nekoga kraj sebe, da imate nekoga svog, nekoga ko ce vas grliti nocu… No, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je sada pravo vreme da se fokusirate na karijeru. Jul nece biti talican za emocije, zao nam je.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Bitno je da idete korak po korak ka svom cilju. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Vazno je da budete iskreni i pustite da vas vodi srce jer ono ume i zna da prepozna sta vam treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2