Vaga,vodolija i strelac:Saznajte sta vam donosi jul!

Vaga,vodolija i strelac:Saznajte sta vam donosi jul!

2024-06-30 Off By Admin

 Vodolija,vaga i strelac. Ocekujte mnogo toga tokom meseca jula.

 

 VAGA

Jul ce biti mesec kada cete moci da kazete da su se neke vase zelje ostvarile. Ovo ce biti dani kada moze mnogo toga da se promeni na bolje. Vas pre svega cekaju promene na polju ljubavi. Ako vam je sada ovo zivotno polje lose, ako ste tuzni, ako patite, ili ste zaljubljeni u nekoga ko ne ume da vas voli… Ne brinite se. Uskoro ce u vas zivot uci neko poseban, neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin. Neko ko ce na poseban nacin svoju emociju dokaze i pokaze na delu. 

Ono sto je dalje vazno da kazemo jeste da vas cekaju promene i na polju ljubavi ako ste sada u vezi. Mozda cete shvatiti da imate kraj sebe osobu koja vas voli iskreno i koja je dosla u vas zivot sa namerom da u njemu i ostane zauvek. Sa druge strane, ako tu osobu ne volite dovoljno, razmislite o tome da krenete dalje. Pa cak i ako se desi raskid… Bolje je i to od toga da ostajete tamo gde vam zapravo nije lepo!

Sto se tice posla, na ovom polju ce biti jako zanimljivo. Istina je da cete raditi naporno, ali  je vazno da kazemo da cete i imati dovoljno zarade, sto zapravo i jeste najvaznije.

 

VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas ceka mesec iz snova. Vi cete biti znak kojem ce jul doneti samo lepe trenutke. To ce biti kao nagrada za vasa dobra dela i za sve one lepe stvari koje ste do sada uradili. Osoba ste koja se bori za ono sto hoce, ali sada ce doci dani kada cete moci da kazete da ste i dobili ono do cega vam je stalo.

Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je vrlo moguce da cete cak i spoznati da je osoba koja je kraj vas ona prava i da sa vama zeli mnogo vise od onoga sto ima. Za neke od vas, slede vesti o potomstvu.

Mada, generalno receno, neovisno od vaseg ljubavnog statusa, vazno je da se posvetite sebi i svemu sto sledi. Bitno je da znate da ce jul biti mesec kada se ostvaruju snovi. Jasno je da vama srece nece faliti u danima koji su pred nama.

Ako vam je fokus na karijeri, ceka vas tezak i naporan mesec, mnogo posla i obaveza, ali je vazno da znate da nista od toga nece biti uzalud. Itekako cete ubirati plodove svog rada i truda.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2