Bik,Blizanci i Skorpija:Mesecni horoskop za jul!

Bik,Blizanci i Skorpija:Mesecni horoskop za jul!

2024-06-30 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku bika,blizanca ili skorpije,evo prilike da saznate sta vam donosi jul.

 

 BIK

Jul ce biti mesec za promene. Jasno je da ce doci do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Postoji neko ko je vec neko vreme zaljubljen u vas ali to dobro krije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada ce doci do toga da dobijete priliku da se uverite u emocije te osobe. Imajte na umu da necete pogresiti ako toj osobi date priliku jer je vrlo moguce da ce doci do toga da vam ona svoje emocije dokaze na pravi nacin. I da vas usreci, sto je zapravo vaznije od svega.

Ako ste sada u vezi, imajte na umu da jul moze da bude mesec kada cete cak biti i zaproseni. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite jer vase srce moze da odluci sta je ono sto je za vas najbolje.

Ako ne mozete sa tom osobom da zamislite zivot, u redu je, ali joj to i recite. Nemojte davati laznu nadu.

Kada je rec o poslu, vazno je da kazemo da ce ovo biti dani tokom kojih cete mnogo raditi ali je najvaznije od svega to sto ce vam se isplatiti.

 

 BLIZANCI

Jul ce biti mesec kada cete morati da donesete neke velike odluke. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Jasno je da ce vas ta osoba pozvati a da li cete joj dati sansu, da li ste spremni za pomirenja, to samo vi znate. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. No, jasno je da ljubav treba da vam bude na prvom mestu i da vas vodi. Ako nekoga ne volite, u redu je, ali ako i vi za njom patite… Znajte da je ljubav vaznija od ponosa.

Ako ste sada u vezi, ili u braku, vazno je da se zapitate da li ste spremni za naredni korak. Mozda cete cak biti i zaproseni, mozda dodje do zajednickog zivota, ali je vrlo vazno da imate na umu da je moguce cak i da cete dobiti vesti o potomstvu. Mnogi od vas to zele, ali ce biti i onih koji ni u kom slucaju nisu spremni za tako veliki korak.

Sto se tice posla, moramo da kazemo da je jasno da ce mnogo toga da dodje na svoje, i da cete biti znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Sreca ce biti na vasoj strani, a vi konacno znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Razmislite o tome, i nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. I naravno, bitno je da pazite kome verujete i kome pricate svoje planove.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2