Prvih deset dana jula:Blizanac i Jarac konacno skupa,Vaga i Skorpija ce mozda na ludi kamen…

Prvih deset dana jula:Blizanac i Jarac konacno skupa,Vaga i Skorpija ce mozda na ludi kamen…

2024-06-30 Off By Admin

 U prvih deset dana neki ce konacno biti skupa, a neki ce mozda stati na ludi kamen…

OVAN

Prvih deset dana jula ce biti zanimljivi. Brinete se za svoje obaveze kojih je suvise. Zeleli biste da ih privedete kraju kako biste planirali malo odmora. Deluje da samo vi radite, dok je vecina vasih kolega na odmoru. I vi ga planirajte  za sebe.

 

BIK

Budite svesni svoje pozicije i znajte da nije najbolja. I sami kao da niste toga svesni, ali jeste. Necete da prihvatite da neke stvari morate pod hitno menjati ili ostati u corsokaku. Ovo su pravi dani da se pokrenete iz mesta!

 

BLIZANCI

Ne slutite da cete konacno biti skupa sa jednim Jarcem. Dugo su vas delile neke nepovoljne okolnosti. I ne slutite da su ovo dani u kojima ce da zablista vasa sreca, jer ce konacno planuti prava ljubav. Prvih deset dana novog meseca moze biti zabavno.

 

RAK

Jos uvek se mucite i cutite svoju tugu. Jos svoju bolnu dusu nikako da rasteretite i da tugu podelite sa bliskom osobom. Srce vas vodi napred ka jednoj osobi, ali ce i dalje biti slabi izgledi za vasu srecu. Prvih deset dana jula donosi niz desavanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ponosito cuvate svoju teritoriju emotivnog polja. Nikome ne date da virne u vas svet, vec ljubomorno krijete svoju srecu. Vase srce  ce konacno biti ispunjeno ljubavlju one koja vam je postala smisao zivota.

 

DEVICA

Morate se ponasati kao da se nista ne desava. Nemojte da panicite nad onim sto sledi, jer ste imali i teze momente. Nece vam sve biti povoljno ni lako, ali znate kako da se izborite. Svojim optimiztmom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2