Ponedeljak,utorak,sreda:Ovan grabi ka uspehu,Lavovi u dugovima,dok ce jedan znak sresti ljubav svoga zivota!      ,

Ponedeljak,utorak,sreda:Ovan grabi ka uspehu,Lavovi u dugovima,dok ce jedan znak sresti ljubav svoga zivota! ,

2024-06-30 Off By Admin

Naredna tri dana ce neko da ide ka uspehu, a neko da upada u dugove…

OVAN

Planirate smisljeno i hrabro idete napred. Bice da grabite ka uspehu ali i kako ne biste? Radicete vredno i savesno i zaista i zasluzujete poslovni  uspeh.Vi nista ne prepustate slucaju.

 

BIK

Budite svesni svoje situacije i nemojte da je zanemarite. Morate se otrgnuti od losih planova i poceti nesto ozbiljno planirati. Za sada vam treba stabilno radno mesto, i da krenete od nule. Vreme je da se uozbiljite.

 

BLIZANCI

Pokazite da cete se usmeriti napred i da necete mariti za neke propuste. Pred vama uspeh radnih koraka i vreme da konacno legne i neka novcana zarada. Hoce vas novcana sreca i pratice vas i dalje. Idite ka svom uspehu jer vam isti sledi.

 

RAK

Okrenite se novom smeru i idite za onim gde vas vuce srce. Konacno cete se usaglasiti sa osobom do koje vam je stalo. Budite jasni da morate slediti srce i ici za njime, a ono ce vas ovih dana vuci jednom bicu.

 

LAV

Mada radite mnogo, polako zapadate u dugove i to sve zbog svojih prijatelja. Posebno zbog jednog koji vas koristi. Morate paziti kome pozajmljujete i koliko. Ne smete u dugove kada radite, budite racionalni. I ovih dana razmislite koliko biste imali da niste pozajmljivali.

 

DEVICA

Vasa situacija se mora popraviti, a vi se morate pokrenuti. Ako ste se do sada borili za svaki bolji dan, morate i sada pokazati jacinu. Na putu ste da pobedite sve teskoce i nemojte se ovih dana ponasati obeshrabreno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2