Druga polovina godine donosi srecu,a evo i kome!

Druga polovina godine donosi srecu,a evo i kome!

2024-06-29 Off By Admin

Druga polovina godine donosi srecu, a evo i kome!

OVAN

Vreme je za srecu, a vas ce svakako iznenaditi. Tek cete znati kako je to, jer niste ni znali kako je kada sreca iznenadi. Zasluzili ste i vise, ali nikada nije kasno za desavanja koja su lepa.

 

  BIK

Ne znaci da se ne brinete, ali morate se ozbiljno zabrinuti. Vas cekaju neke nove odluke koje morate doneti i biti cvrsti pri njima. Ne morate da cinite bas sve sto se ocekuje od vas. Ipak morate da ucinite nesto za sebe. Zrelo i pametno!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BLIZANCI

Morate se snaci u prilici koja vas ceka. Vreme velikih promena vas ceka i morate koristiti svaku priliku. Mozda  iznenadite svoju okolinu onim sto cete uciniti. Bolje receno, jednim svojim korakom.

 

RAK

Neko vas  gleda popreko jer ste pokazali svoj stav. I bilo je vreme da se okrenete sebi i povedete o sebi racuna. Ovo je period velikih promena, bar sto se tice vasih stavova. Vise nikome necete cutati.

 

LAV

Ne duljite vreme i ne oklevajte da resite nesto na emotivnom planu. Vase srce voli, ali se ne ponasate kao da volite. Jedna vam je osoba odnela srce i vreme je da ga vrati. Ovo je period u kojem morate definisati vas status.

 

DEVICA

Vreme leti kao ludo, a vama je zao sto je tako. Ipak se radujete sto se pomera zbog jedne osobe koja vam je bliska. Nadate se jednom bicu koje cete voleti vise od bilo koga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2