Ovnovima dani odluka,Bikovima novih koraka,Skorpiji i Jarcu da znaju sta hoce…

Ovnovima dani odluka,Bikovima novih koraka,Skorpiji i Jarcu da znaju sta hoce…

2024-06-28 Off By Admin

Dani  odluka i novih koraka su tu za neke, dok ce se neki morati izjasniti sta hoce od zivota…

OVAN

Pred vama su, dragi Ovnovi, dani novih odluka. Pravi dani da razmislite sta cete dalje i sta vam je ciniti. Nemojte da se suvise brinete za neke stvari, ali ih ne smete ni odlagati. Vreme je da padne vasa najveca odluka.

 

BIK

Vasa je sreca sto cete se konacno skoncentrisati. Pravo vreme da pokazete da cete se srediti i konacno uciniti nesto ozbiljno. Neka ovo budu dani vasih novih koraka kako biste konacno pokrenuli sebe iz mesta.

 

BLIZANCI

Niste ni svesni da ste se malo ulenjili i da vam to ne daje  za pravo da se tako i ponasate. Previse se oslanjate na svoga partnera a on za sada cuti i trpi. Verujte da nece dugo jer samo sto vamnije poceo da skrece paznju.

 

RAK

Niste nikada merili ni vreme, niti ste merili obaveze. Konacno cete ovih dana poceti da vagate sta radite vi, a sta partner. U zadnje vreme se suvise oslonio na vas, a vi to necete trpeti. Vreme da mu ocitate lekciju.

 

LAV

Ponesto cete cuti, a nesto i zakljuciti i sami. Vase misli nikako da se srede, a tek ce sada da nastane haos sada. Ono sto cete cuti, tek ce da  unese nemir u vase srce. Savet je da prvo proverite da li je istina, pre nego sto reagujete.

 

DEVICA

Vasa situacija se mora popraviti i vreme je da tome i doprinesete. Od vas se ocekuje da budete optimista  kakav ste bili i do sada. Vasa ljubav ce vas morati odrzati i uciniti jacim da savladate izvesne teskoce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2