Dok Vage i Ribe ne kriju zaljubljenost, Skorpije i Strelci su ravnodusni…

Dok Vage i Ribe ne kriju zaljubljenost, Skorpije i Strelci su ravnodusni…

2024-06-25 Off By Admin

Neki zodijaci nece kriti zaljubljenost, dok ce neki drugi biti ravnodusni i dalje…

OVAN

Pokusavate da sastavite svoje misli  i da se okrenete nekim koracima. Nikako da vam se dese neke odredjene povoljne okolnosti. Makar i tezim putem ostvarili svoje ciljeve, vi nemojte odustati.

 

BIK

Planirate toliko toga ali nikako da se srede vase misli. Vreme je da prestane haos u vasoj glavi i da tacno odredite sta hocete. Takodje morate biti svesni da neke vase zelje nemaju sanse da se ostvare.

 

BLIZANCI

Nije vam tako lose da ne biste osecali raspolozenje i radost. Mada vam nesto i nije bas kako ocekujete, vasa pozitivna energija ce biti na nivou.    Ovih dana cete biti posebno raspolozeni, jer cete pokazati da niste ravnodusni prema jednoj osobi.

 

RAK

Umesto sto skrivate svoju tugu i brige, bolje je da je podelite. U jednom blizancu imate veliko razumevanje i naci cete i njegovo poverenje. Zato podelite to sto vas muci i verujte da ce vam biti mnogo lakse.

 

LAV

Niste ravnodisni prema jednoj osobi a pšrvite se da jeste. Pokazacete se ko veliki glumac jer ne zelite da se odmeh odate. Neko ce vas procitati i otkriti da iza te ravnodusnosti kuca zaljubljeno srce.

 

DEVICA

Ono sto vas muci pokazace se kao opravdan razlog za brigu. Ipak nista mnogo ne mozete menjati, bar ne trenutno. Zato ostanite razumni tamo gde ne moze uticati. Sacekajte bolje dane za svoje korake koje ste planirali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2