Ostatak sedmice ce doneti ostvarenje najvece zelje,a nekome slomljeno srce!

Ostatak sedmice ce doneti ostvarenje najvece zelje,a nekome slomljeno srce!

2024-06-12 Off By Admin

Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, znajte da je ovo period kada itekako treba da pazite sta radite.

 

 OVAN

Ostatak sedmice ce biti prilika da se uverite u necije emocije. Itekako je jasno da postoji neko ko vas voli i kome je do vas stalo. Da li ste spremni da toj osobi date sansu, da li je to ono sto zelite, to samo vi znate. Ali, moramo da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono sto vase srce zeli.

Ako toj osobi date priliku jasno je da bi mogla da vas voli na pravi nacin, da vas usreci onako kako vas niko nikada nije usrecio. Sve ostalo je samo na vama. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da nema nimalo sumnje da cete u tom slucaju biti srecni. Ostatak sedmice ce biti zanimljiv.

Ako ste u vezi onda znajte da je doslo vreme da se radujete. Da cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio dokaz necije ljubavi. Jednom raku je stalo do toga da vas usreci, pa ako je vas partner rodjen u ovom znaku… Imajte na umu da je prosidba izvesna. Da je moguce da ce doci do pocetka zajednickog zivota. Sve ostalo je na vama, ali je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. I bitno je da ne dajete nikome laznu nadu kako se ne bi ste posle kajali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2