Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpije i Blizanci izgubljeni u lavirintu zelja…

Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpije i Blizanci izgubljeni u lavirintu zelja…

2024-06-11 Off By Admin

Neki su preumorni, neki u dilemi, a dva zodijaka izgubljeni u lavirintu zelja…

OVAN

Nastavite istim ritmom bez zastajkivanja. Mnogo ste postigli, pa se snadjite da vasa sreca bude kompletna.Da bi takvom bila  morate se snaci  na emotivnom planu.  Vodi vas srceka nekome, ali ne smete to da pokazete.

 

BIK

Imate srce puno zelja i nikako da se snadjete. Kao da ste u lavirintu koji vam ne nudi niti resenja, niti izlaz. Od vas se ocekuje da budete spremni da se pokrenete i da ne stojite u mestu. Budite zreliji u datoj situaciji.

 

BLIZANCI

Imate nesto na umu i vreme je da to iskoristite. Kao da ste u nekom zacaranom krugu, ili lavirintu zelja koji vas ceka i koji vam ne nudi izlaz. Na pomolu je nova emotivna veza koja ce vas uciniti srecnim.

 

RAK

Preumorni ste i osecate se zaista lose i iscrpljeno.imali ste  previse posla,ali i jedan tuerbulentan  period. Od vas se ceka da pokazete da cete povesti  vise arcuna o sebi. Vreme je za vase vreme.

 

LAV

Niste sigurni u sebe, niti u svoje zelje koje vas vuku u krug. Vreme je da znate sta cete i sta vam je prioritet. Jedna osoba se nada da cete primetiti njene poglede i procitati ljubav u njima.

 

DEVICA

Suvise ste se predali onome sto je, mada mozete i drugacije. Sa druge strane osecate  da biste morali da cinite promene. Ovoga puta biste morali  da se  pokrenete i znate sta je ono sto vam je dostupno, a sta nije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2