Lav:Kralj,zodijak koji sve sto pozeli i dobije!

Lav:Kralj,zodijak koji sve sto pozeli i dobije!

2024-05-28 Off By Admin

Danas vam pricamo o lavu. Jer, svi su posebni sami po sebi, ali samo je lav kralj.

 

Lav je znak koji tacno zna sta je ono sto zeli. Istina je da je ovo znak koji zna da voli iskreno, ali isto tako je istina i da je ovo znak koji dobro zna kada je vreme da se okrene i ode.

Moramo da kazemo da je ovo osoba koja ima veliko srce. Lav iskreno uziva u tome da usreci one koje voli. Mozemo zapravo da kazemo da je on najsrecniji onda kada su srecni oni koje on voli i to je velika istina. Lav je znak koji se bori za svoje zelje. Vazno je da kazemo da je i borac koji ide ka svom cilju, korak po korak.

On je neko ko nikada ne vara, a ako pozeli neku drugu osobu, a pri tome je u vezi, ili cak u braku… Lav ce to reci. Istina je da lav bas nikada ne odustaje od onog sto zeli, niti ostaje tamo gde mu nije lepo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lav je znak koji ce naci nacin da dobije ono sto zeli ali je cinjenica da nikada ne gradi svoju srecu na tudjim suzama.

Velika i vazna cinjenica kada je lav u pitanju je to da je osoba koja je rodjena u ovom znaku neko ko silno voli zivot. Neko ko voli iskreno ali ko sebe dovoljno ceni i postuje da zna kada je vreme da ode… Pa cak i ako je to neko ko mu je najvazniji na svetu.

Lav voli slobodu. Voli da ima prijatelje, da ima oslonac, da ima svoj licni, privatni zivot. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je spreman da se bori za ljubav i da onda kada zavoli daje sve od sebe.

Pravi je srecnik onaj kome osoba rodjena u znaku lava pokloni svoje srce jer time sto ima lava, ima i nekoga ko ce ga voleti iskreno i iznad svega. To je ono sto je vrlo vazno da naglasimo. Istina je da lav zna kada treba da ode od onih koje voli-pa cak i u slucaju da mu se cini da bez te osobe nece moci da zivi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2