Tokom naredna tri dana slede najsrecniji sati za ove zodijake!

Tokom naredna tri dana slede najsrecniji sati za ove zodijake!

2024-05-20 Off By Admin

Tokom naredna tri dana tek slede najsrecniji sati za ove zodijake!

OVAN

Okrecete glavu od jedne osobe i suvise lako se predajete.Vreme je da joj malo budete uporni i da ostanete istrajni u nameri da je osvojite. Ako ostanete uporni, verujte da vam slede najsrecniji sati.

 

BIK

Sami ste krivi sto ce vam ovo biti dani bez plana i cilja. Morate znati sta vam je ciniti, jer ste napravili gresku. Ucinicete potez koji ce vam se obiti o glavu jer cete sami sebi uciniti da budete u goroj poziciji.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Hoce vas i dalje  neke lepe stvari, makar i sitnice. Neko vas jako voli i cini sve da vas obraduje nekom sitnicom. Sitnice i cine srecu, pa cete ovih dana biti raspolozeni. Tek slede vasi najsrecniji sati, da necete moci da poverujete.

 

RAK

Zna se da vam jedan lav jako smeta i da vam licno on remeti srecu. Zato cete biti licno krivi, jer niste iskoristili sansu.Vasa osecanja ce se uskoro opet probuditi, pa cete mozda opet traziti novu sansu.

 

LAV

Vreme je da se odazovete na duel sa jednim rakom. Zasto da ne, ako smatrate da je vasa ljubav ogromna? Necete nikome dati da poremeti vase planove koje imate. Upustate se u duel, kako biste sebi obezbedili da vam uslede najsrecniji sati.

 

DEVICA

Ljubav koju gajite prema jednoj vagi, mora da se iskristalise. Vasa osecanja su iskrena, ali su pomesana. Vreme je da se tacno znaju i vase namere i vasi planovi, kako biste se usmerili cilju. Sredite svoje misli, osecanja i zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2