Ovoj dami zodijaka nijedna druga nije “ni do kolena” jer  je posebna u svemu!

Ovoj dami zodijaka nijedna druga nije “ni do kolena” jer je posebna u svemu!

2024-04-10 Off By Admin

 Svaka dama zodijaka je posebna na svoj nacin, ali ako pricamo o tome koja se izdvaja, onda je to zena vodolija!

 

Ovoj dami zodijaka mnoge zavide. To je zato sto je vodolija jedini znak koji moze da bude i najbolji i najgori, najbolji prijatelj, ali i neprijatelj kojeg niko na svetu ne bi pozeleo.

Ova zena zodijaka ima petlju za mnogo toga. Za razliku od vecine ostalih znakova, zena vodolija ima petlju da kaze ono sto misli, zeli i oseca. Zapravo je ona neko ko je sposoban za mnogo toga. Ljubav joj je jako vazna i cinjenica je da vodolija ne moze da zivi bez emocija i bez ljubavi. Kada zavoli, vodolija ce dati sve od sebe da tu osobu osvoji, i usreci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ima parolu po kojoj zivi. To znaci da je ova dama zodijaka neko ko nikada nece graditi svoju srecu na tudjim suzama ali i neko ko je dovoljno sposoban i hrabar da ode i okrene ledja onima koji ne znaju da je cene.

Ono po cemu se razlikuje i izdvaja ova dama zodijaka je njena hrabrost. Jer, iako je ova zena jako lepa, i iako se izdvaja po svom fizickom izgledu, zena vodolija je neko ko vise koristi svoj mozak. Ona dobro zna da lepota moze da privuce, ali ne i da zadrzi.

Istina je da ce ova zena uvek reci istinu. I istina je i to da je jako cesto jako skupo kosta to sto ima petlju da kaze ono sto misli, ono sto zeli, i ono sto oseca. Ali, isto tako, ova zena zodijaka je neko ko ce rado da pomogne onima koje voli i kojima je to potrebno.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2