Tokom sedmice od 8. do 15.aprila:Bivse ljubavi i ludi susreti slede!

Tokom sedmice od 8. do 15.aprila:Bivse ljubavi i ludi susreti slede!

2024-04-07 Off By Admin

Konacno ce neki zodijaci moci da kazu da su srecni i da su dobili ono sto su zeleli…

 

OVAN

Tokom sedmice ce doci do toga da neki od vas konacno dobiju ono sto su zeleli. Dakle doslo je vreme da mislite na sebe i da se posvetite sebi. Osoba ste koja je mnogo patila ali ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da i vi dobijete novu sansu za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u onome sto naumi. Sve ostalo je samo na vama. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je do vas, bice ovo lep period bez imalo sumnje.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav. Ostalo je samo na vama, znajte da nema sumnje da bi ste  mogli da kazete da ste konacno srecni.

 

LAV

Jako je bitno da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli iznad svega. Ovo ce biti dani za promene i nema sumnje da cete moci da kazete da ste konacno srecni. Jednom raku je stalo do vas i voli vas kao sto vas niko nije voleo.

 

DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovo biti dani za promene. Da je doslo vreme da se posvetite sebi jer ste dugo cinili sve sto ste mogli za druge. Sada je doslo vreme da se fokusirate na to da vama bude lepo. Bilo je i vreme za to.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2