Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana puna iznenadjenja,preokreta i neizvesnosti!

Subota,nedelja,ponedeljak:Tri dana puna iznenadjenja,preokreta i neizvesnosti!

2024-10-18 Off By Admin

Pred vama su tri dana puna iznenadjenja, preokreta i neizvesnosti…

OVAN

Ocekujete  malo paznje i malo bolje dane. Jako ste skromni, ali svi znaju da bas vi zasluzujete mnogo vise.Zato ce ova tri dana da budu puna iznenadjenja i preokreta.

 

BIK

U prici ste koja nije za pohvalu, ali se morate nositi sa njom. Mozda biste mogli da ucinite nesto konkretno da biste popravili situaciju. Zato cete morati da se sto manje zalite, a da radite sto vise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Neko vam sprema iznenadjenje i od vas zavisi da li cete ga tako doziveti. Jedna osoba ima najbolje namere i vreme je da se licno uverite. Osim toga, imace i nesto direktno da vam kaze.

 

RAK

Od vas se ceka da se odlucite po pitanju svojih stavova. Do sada ste cutali jednoj osobi, a sada je red da joj se suprostavite. Jasno i glasno joj recite da necete trpeti njenu volju. I od sada, da cete ciniti po svojoj volji.

 

LAV

Vreme je iznenadjenja i radujte se srcu koje im se nada. Posebno cete biti zahvalni jednoj devici koja vam ih sprema.Trenutno niste u poziciji koja obecava, ali ce biti preokreta na bolje. Radujte se poizitivnim promenama.

 

DEVICA

Jedna vaga vam se mnogo dopada i bicete u prilici da joj to saopstite. Bice to za nju veliko iznenadjenje, ali cete joj pokazati da ste ozbiljnih namera. Uverite je da vam je zaista draga i da zelite emotivnu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2