Jarac je znak koji zna kada je vreme da kaze “ne” i da ode!

Jarac je znak koji zna kada je vreme da kaze “ne” i da ode!

2024-04-02 Off By Admin

 Jarac. Znak koji ima ono nesto. Znak koji zna da zivot nije lak, ali i ne ocekuje da bude. On ne ocajava, on se ne predaje…

 

Jarac je znak koji je poseban sam po sebi. Ovo je osoba koja ce vas voleti kako vas niko nikada nije voleo. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Jarac je neko ko je tu za voljene ljude, ko ume i zna da cuva tajne, da voli, da bude oslonac, podrska, oslonac… Rame za plakanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je ovo znak koji ce naci nacina da istraje u svemu sto zeli ali je cinjenica da je spreman da bude najjaci onda kada mu je najteze.

To je ono sto je izvesno. Jarac je znak koji ume da voli tako da bi svako na svetu pozeleo da bude voljen. To znaci da ume da voli, da se preda, da bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Ljubav je ovom znaku jako vazno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da mu je vazan i ponos. Za razliku od mnogih znakova ovo je osoba koja ume da razluci kada je vreme da se preda nekome, a kada da kaze zbogom i ode. Istina je da jarac mnogo trpi i tolerise ali kada mu jednom pukne film.. Onda je to jednom, ali za sva vremena. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je ovo znak koji ce za ljubav biti spreman da da sve sto ima ali odlicno zna koliko vredi.

I kada jednom odluci da je kraj, kada jednom kaze zbogom, nista na svetu ne moze da ga ubedi da se vrati, da se predomisli. Imajte na umu da je ovo osoba koja ce prastati i biti oslonac i podrska ali i osoba koja itekako ume i zna da precrta nekoga, cak i ako tu osobu voli vise od svega!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2