Boginja ljubavi vlada do 5.aprila:Ova dva znaka ce do tada prosto blistati od srece!

Boginja ljubavi vlada do 5.aprila:Ova dva znaka ce do tada prosto blistati od srece!

2024-03-13 0 By Admin

Venera, boginja ljubavi, usla je u znak romanticne ribe. U njemu ostaje do 5.aprila, i svakako da nekome sledi srecan period!

 

 SKORPIJA

Ako vam necega fali, fali vam ljubavi. Vi ste na svim drugim poljima relativno srecni. Daleko od toga da nema nimalo srece u vasem zivotu, ali kada pricamo o emocijama… Tu kao da je ravna linija. No, drage skorpije, to ce se vrlo brzo promeniti.

Naime, vi cete biti znak koji ce silno da se zaljubi u danima pred nama. Mozemo zapravo da kazemo da je moguce da ce cak doci i do ljubavi na prvi pogled. Postoji neko iz vase proslosti ko zeli da se bori za to da vas vrati u svoj zivot, ali do toga nece doci. No, naravno, ako vi to zelite, ako je vama ta osoba i dalje u srcu… Onda je sada pravo vreme da to i kazete i da ucinite ono sto je do vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta osoba ce uciniti prvi korak ka vama, i svakako da ce biti pripadnika vaseg znaka koji ce zbog toga biti ludi od srece. Naravno, ljubav kao ljubav nije dovoljna, ali je vazno da ucinite ono sto nalaze srce i ponasate se u skladu sa tim.

A ako to nije vas slucaj, znajte da vam prava osoba stize. Da ste vi znak koji ce zapravo moci da kaze da je dobio ono sto zeli i to je vrlo vazno da naglasimo. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti svim srcem, i nekoga ko ce imati volje i snage i zelje da se bori za vas.

Nemojte, kao sto to obicno radite, slepo slusati svoj razum. Ovog puta je vazno da ucinite onako kako kaze srce. Jer, jedino ono zna sta je ono sto je zapravo za vas najbolje i ponasajte se u skladu sa tim. Vazno je da se konacno i vi prepustite emocijama…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2